Nominatie CD Musica in Passione Domini voor Zilveren Duif

De CD ‘Musica in Passione Domini’ die de Kathedrale Laurentius en Elisabeth Cantorij  in 2015 opnam t.g.v. het 25-jarig jubileum van de cantorij, is genomineerd voor “De  Zilveren Duif” awards. Een mooie waardering voor de met passie gekozen en gezongen muziek.

De Zilveren Duif Award is een echte vakprijs en is een onderscheiding voor christelijke muziek. Deze wordt uitgereikt door een samenwerkingsverband van (grotendeels christelijke) platenmaatschappijen, media en muziekorganisaties, waaronder Buma Cultuur, Ecovata, Small Stone Media, Neema-Vuurbaak, Unisong, Continental Sound, Christian Artists, Brancheorganisatie Christelijke Boek (BCB), Asaph, Koormuziek.nl, Groot Nieuws Radio, de Evangelische Omroep, Family7, CCLI en de KCZB.
De Zilveren Duif Awards zijn een begrip geworden en laten elk jaar weer de kwaliteit, diversiteit en authenticiteit van christelijke muziek zien.

Tijdens de speciale Zilveren Duif gala avond, die op 17 november 2016 voor de vijfde maal plaats heeft, worden de awards uitgereikt en laten diverse artiesten live van zich horen. De uitreiking is in de Basiliek in Veenendaal en maakt onderdeel uit van de maand van de christelijke muziek. Kijk verder voor het gala op www.zilverenduif.nl

 


Duif

  • Hits: 1398
H.H. LAURENTIUS EN ELISABETH CANTORIJ
  Mathenesserlaan 305
3021 HK Rotterdam

Marc Schaap
Tel: 06-361.456.94

(C) Heijboer Webdesign